6 غذایی که خروپف را متوقف می کند

تهران - ایرنا - مطالعات محققان دانشکده پزشکی هاروارد نشان می دهد که عسل، شیر سویا، پیاز، ماهی، زردچوبه و چای از خروپف جلوگیری می کنند.
6 غذایی که خروپف را متوقف می کند
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، خروپف زمانی رخ می دهد که ماهیچه های گلو از حالت انقباض خارج می شوند (اصطلاحا ریلکس می شوند) و زبان در قسمت انتهایی حفره دهان قرار می گیرد و مجاری انتهای گلو باریک و مرتعش می شوند.

این فرآیند سبب تولید صدا در زمان تنفس می شود. خروپف برای سایر افراد خانواده به اندازه ای آزاد دهنده است که معمولا دچار اختلال خواب و مشکلات عصبی می شوند.

خروپف دلایل گوناگونی دارد؛ تحقیقات نشان می دهد که رژیم غذایی و استفاده از غذاهای چرب، به دلیل ایجاد تورم در بافت گلو و سینوس ها، مهمترین دلایل بروز خروپف هستند. برخی از مواد غذایی از بروز خروپف جلوگیری می کنند. این مواد عبارتند از :

-شیرسویا

جایگزین کردن شیر گاو با شیرسویا یکی از مهمترین روش های کاهش خروپف است. استفاده از شیر معمولی به دلیل وجود لاکتوز، می تواند در افرادی که از اختلال عدم تحمل لاکتوز رنج می برند، منجر به ایجاد حساسیت و تورم بینی و بافت گلو شود؛ به علاوه شیر گاو و محصولات لبنی تولید شده از آن، با افزایش مخاط در مجرای تنفسی، احتمال خروپف را افزایش می دهند. شیر گاو به شدت خلط آور است.

-چای

مطالعات نشان می دهد ترکیب آب جوش و بخار گیاهان استفاده شده در چای، سبب کاهش خلط و مخاط مجاری تنفسی و بینی می شود.

چای نعنا یکی از بهترین گزینه های کاهش خروپف است.

-عسل

عسل دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی است که منجر به کاهش مخاط در اطراف حنجره می شود. عسل یک گزینه مناسب برای کاهش التهاب در بافت های بینی و گلو است. ترکیب عسل و چای قبل از خواب، از ایجاد صدای خرخر گلو و خروپف جلوگیری می کند.

-زردچوبه

زردچوبه از باریک شدن مجاری تنفسی و ایجاد التهاب جلوگیری می کند و بافت گلو را نرم می کند.

-ماهی

استفاده از ماهی به جای گوشت قرمز یکی از مهمترین روش های جلوگیری از التهاب و تورم گلو است.

-پیاز

پیاز با خواص ضد التهابی و ضد احتقان، سبب باز شدن مجاری تنفسی و رفع التهاب بافت های گلو می شود.

به گزارش بنیاد ملی خواب آمریکا، حدود 90 میلیون فرد بالغ آمریکایی در خواب خروپف می کنند.

طرز تهیه سوپ سبزیجات


[Forwarded from azadeh heidar]
طرز تهیه سوپ سبزیجات خام گیاهی

مواد لازم برای تهیه ی سوپ سبزیجات خام گیاهی:

1 فنجان آب

1 عدد کدوی بزرگ، خرد شده

2 عدد گوجه فرنگی متوسط، به چهار قسمت بریده شود

3 ساقه کرفس، خرد شده

2 فنجان هویج، خرد شده

2 عدد خرما، بدون هسته

1 حبه سیر

1 تا 2 قاشق چای خوری نمک هیمالیا (نمک دریا)

1 قاشق غذا خوری پودر پیاز

نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه

نصف فنجان روغن کتان یا روغن زیتون

طرز تهیه سوپ سبزیجات خام گیاهی:

تمام مواد به جز روغن را با سرعت بالا در مخلوط کن، باهم مخلوط نمائید تا زمانی که واقعا حالت خامه ای پیدا کند (تقریبا یک دقیقه مخلوط کنید). سپس، درحالیکه مخلوط روی سرعت پایین روشن است، روغن را اضافه کنید. مخلوط کردن را برای یک دقیقه دیگر یا بیشتر ادامه دهید. این کار سوپ را کمی گرم می کند. نوش جان!

به این غذا می توانید در صورت تمایل نصف قاشق چای خوری گشنیز و نصف قاشق چای خوری ادویه کدو تنبل اضافه نمائید.

پایین آوردن تب


اقدامات لازم جهت پایین آوردن درجه تب : ۱-کم کردن لباس بیمار به گونه ای که فقط یک لباس تنش باشد یا فقط یک ملحفه روی بیمار گرفته شود. ۲-ریختن آب سرد روی بدن بیمار ، اگر زمستان باشد یا همراه با لرز باشد طوری که نتواند آب روی بدنش بریزد ، دستش را در آب قرار دهد. ۳-قراردادن لباس یا پارچه خیس روی بدن ۴- غذایش سیب باشد (خوردن حداقل ۳عدد سیب) در واقع به اندازه یک وعده غذایی ،سیب بخورد. ۵-ناشتا یک قاشق مربا خوری عسل و 7عدد سیاه دانه رویش بریزد و بخورد. ۶-کاسنی تازه یا خشک با روغن بنفشه مخلوط شود و به پیشانی بمالند ،فورا تب را پایین می آورد. ۷- گوشت کبک کباب شده (با ذغال کباب شود) غذای مفید و لازمی ست. ۸-سویق ۷بار شسته شده . ۹-پیاز هم به عنوان غذا بخورد. ۱٠-در شب شش و نیم گرم(دو قاشق چای خوری پر) اسفرزه با آب قاطی کند و بخورد. منبع : دراسه فی طب الرسول المصطفی ، ج ۳ ، العلاج الخاص والوقایه ، آیت الله عباس تبریزیان

چند راه حل برای لاغری


1-آب همه می دانیم آب یکی از بهترین عوامل کمک به کاهش وزن است. اما شاید با خود بگویید: «نمی شود که همیشه آب نوشید!» شاید حرف شما صحیح باشد. اما اگر می خواهید نوشیدنی شما علاوه بر سلامتی منجر به افزایش وزنتان نشود، آب گزینه ای عالی است. می توانید برای تنوع بخشیدن به طعم آب، چند قطره از یک لیمو را در آن بچکانید. حتی ترکیب مقداری آب گوجه فرنگی با آب نیز می تواند نوشیدنی ای سالم، خوش طعم و گوارا باشد. امتحانش کنید. 2-آب سبزیجات آیا می دانید که فیبر موجود در سبزیجات، یکی از بهترین گزینه ها در افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش وزن، به حساب می آید؟ آب سبزیجات، می تواند علاوه بر تامین فیبر بدن، بخاطر داشتن طعم های تند و مخصوص، حس چشایی شما را در جهت مثبت، تحریک کند. 3- چای شیرین نشده قدرت چای سبز در افزایش میزان سوخت و ساز بدن و کمک به کم کردن وزن، ثابت شده است. می توانید آن را به صورت سرد یا گرم، به همراه مقداری عسل و یا شیرین کننده دیگری که قند کمی دارد، بنوشید. البته چای قرمز و اولونگ (چای سنتی چینی) هم همانند چای سبز ، حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند علاوه بر کمک به کاهش وزن، سموم انباشت شده در بدن را پاکسازی کنند. 4- قهوه نوشیدن یک فنجان قهوه در صبح می تواند منجر به افزایش کافئین و سرکوب احساس گرسنگی شود. البته مصرف مقدار زیاد آن زیاد خوب نیست، اما مصرف آن به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کند. همچنین اضافه کردن شیر و مقدار بسیار کمی شکر به قهوه، توصیه می شود. 5- شیر کم چرب شما را از چاقی نجات می دهد این نوشیدنی غذای روزانه محسوب می‌شود و مصرف آن مانند آب و نان ضروری است.مصرف شیر موجب افزایش قدرت یادگیری می‌شود و هم چنین از چاقی و ذخیره چربی اطراف شکم و کمر پیش گیری می‌کند. عزیزا... کمال‌زاده، محقق و مشاور در زمینه کیفیت شیر اظهار داشت: شیر یکی از کامل‌ترین و مهم ترین منابع غذایی محسوب می‌شود زیرا مواد موجود در این ماده غذایی بسیاری از احتیاجات بدن را تأمین می کند. وی گفت: شیر غذای روزانه محسوب می‌شود و مصرف آن مانند آب و نان ضروری است. این محقق افزود: مصرف نکردن شیر موجب کوتاهی قد، نرمی استخوان، خرابی لثه و دندان‌ها به ویژه در کودکان و نوجوانان می‌شود؛ مصرف نکردن شیر هم چنین موجب بروز اختلالات بینایی می شود و شرایط ابتلا به بیماری‌های عفونی را فراهم می‌کند. شیر، یکی از بهترین نوشیدنی ها برای بدن است. منبعی عالی از پروتئین ها، ویتامین D و کلسیم که می تواند به رشد و استحکام استخوان ها کمک شایانی نماید. البته شیر کم چرب و بدون خامه. اگر با مصرف شیر مشکل دارید، می توانید آن را به همراه مقدار کمی قهوه و یا کاکائو مصرف کنید. شیرکاکائو بهترین نوشیدنی انرژی زا

تکنیک ژاپنی


اگر گاهی عصبانی یا نا آرام هستید، این تکنیک ژاپنی به شما کمک میکنه که به آرامش برسید. هر کدام از انگشتهای دست مسؤلیت یک احساس رو به عهده داره: